Energiaekspertti -koulutus

Ekokumppanit Oy tarjoaa isännöintitoimistoille mahdollisuutta järjestää hallinnoimilleen taloyhtiöille energiaeksperttikoulutusta. Koulutus on havaittu tehokkaaksi tavaksi kehittää taloyhtiön sujuvaa sisäistä viestintää ja vähentää turhia energiakustannuksia.

Koulutuksen ensisijaisena kohderyhmänä ovat taloyhtiöiden hallitusten jäsenet, kiinteistöjen energia-asioista päättävät henkilöt, mutta se on avoin myös kaikille muille energia-asioista kiinnostuneille. Kurssin kesto on yleensä ollut yhteensä 15 tuntia, mutta tarvittaessa sisältöä voidaan muokata toiveiden mukaan.

Kurssikokonaisuuden järjestämisen hinta on 2000€. Mikäli kurssille osallistuu noin 35 henkeä yhden osallistujan kustannukseksi tulee n. 60€, joka on yleensä laskutettu taloyhtiöltä. Mahdollisuushan on myös että isännöintitoimisto tarjoaa koulutuksen alempaan hintaan taloyhtiöille ja maksaa täten osan kurssin hinnasta.

Jos mielenkiintosi heräsi, ota rohkeasti yhteyttä:                                                                                   Energianeuvoja Ilari Rautanen                                                                                                                      040 806 3252 tai ilari.rautanen@tampere.fi