Palvelut

Rakenteiden kevyt lämpökameratarkastelu

Ekokumppanit Oy suorittaa rakenteiden tarkastuksia lämpökameralla. Lämpökameralla havaitaan helposti esimerkiksi läpivientien ja eristeiden painumien aiheuttamat lämpövuodot.

Lämpökameratarkastelujen hinta on Tampereen kaupunkialueella sijaitsevalle kohteelle 120 € (sis. alv). Lisäksi voidaan periä kilometrikorvaus. Muualla Pirkanmaalla sijaitsevan kohteen kuvaaminen ja taloyhtiöiden lämpökameratarkasteleminen hinnoitellaan tapauskohtaisesti.

Lämpökuvauksen tilaus ja lisätietoja :

Energianeuvoja
Antero Mäkinen
040 806 3137 tai
nagreb.znxvara@gnzcrer.sv

Energiaekspertti -koulutus

Ekokumppanit Oy tarjoaa isännöintitoimistoille mahdollisuutta järjestää hallinnoimilleen taloyhtiöille energiaeksperttikoulutusta. Koulutus on havaittu tehokkaaksi tavaksi kehittää taloyhtiön sujuvaa sisäistä viestintää ja vähentää turhia energiakustannuksia.

Koulutuksen ensisijaisena kohderyhmänä ovat taloyhtiöiden hallitusten jäsenet, kiinteistöjen energia-asioista päättävät henkilöt, mutta se on avoin myös kaikille muille energia-asioista kiinnostuneille. Kurssin kesto on yleensä ollut yhteensä 15 tuntia, mutta tarvittaessa sisältöä voidaan muokata toiveiden mukaan.

Jos mielenkiintosi heräsi, ota rohkeasti yhteyttä:

Energianeuvoja
Silva Vuopponen
044 431 4202 tai
fvyin.ihbccbara@gnzcrer.sv

Sähkönkulutusmittarin lainaus

Tiedätkö mitä kotisi sähkölaitteet kuluttavat?

Se selviää helposti. Ekokumppaneilta voit nimittäin lainata sähkökulutusmittarin, jonka avulla voit mitata pistokkeellisten sähkölaitteiden kulutuksen. Mittarin voit varata alla olevan linkin kautta. Otamme teihin yhteyttä, kun meillä on mittari vapaana ja sovimme ajan, milloin sen voi tulla noutamaan. Noutamisen yhteydessä saat opastuksen mittarin käyttöön.  Mittari noudetaan Ympäristötietokeskus Moreeniasta, osoite Valssipadonraitti 3, sisäänkäynti Patosillalta.

Lisätietoja saat numerosta:
040 806 3137

Kurssit

Ekokumppaneilta voi tilata erilaisia kursseja. Kurssit on suunniteltu työväenopistoille, ne sopivat myös esim. asukasyhdistysten yms. tahojen järjestämiin tilaisuuksiin. Kurssin sisältö räätälöidään tilaajan toiveiden mukaan.

Kursseja on järjestetty mm. seuraavista aiheista:

  • Puun poltto
  • Energian säästäminen ja energiatehokkuus sekä rakentamisessa että asumisessa
  • Hissin rakentaminen kerrostaloon
  • Aurinkoenergia
  • Jätevesien käsittely haja-asutusalueella
  • Kompostointi
  • Esteettömyys sekä asuntokohtaisesti että kerrostalossa
  • Parvekeviljely (yrtit)
  • Luonnossa liikkuminen / jokamiehenoikeudet

Kurssin kesto on yleensä 1,5-2 h ja hinta 60-90 € + matkakulut. Myös joitain pidempikestoisia kursseja on järjestetty. Jos kiinnostuit kysy ihmeessä lisätietoja!

Energianeuvoja
Antero Mäkinen
040 806 3137
nagreb.znxvara@gnzcrer.sv

Energianeuvoja
Ilari Rautanen
040 806 3252
vynev.enhgnara@gnzcrer.sv

Ehdota uusi kysymys!