Energianeuvonnan vuosipäivä 22.9.2022

Hyvä sidosryhmän edustaja,

ilmoittaudu mukaan Energianeuvonnan vuosipäivään 22.9.2022 klo 9-11:30 kuulemaan ensimmäisten joukossa kansallisesta energiansäästökampanjasta, joka starttaa kansallisella Energiansäästöviikolla 10.-16.10.2022 (viikko 41).

Kutsumme sinut ja organisaatiosi mukaan viemään viestiä kansalaisten energiansäästökampanjasta. Osallistumalla autatte suomalaisia kotitalouksia tekemään tehokkaita ja nopeavaikutteisia energiatekoja, joilla kevennetään energiahuoltoon liittyviä riskejä.

Kerromme energiansäästökampanjan taustoista ja tavoitteista sekä tuoreimmat tiedot vaikeaan energiatalveen valmistautumisesta Energianeuvonnan vuosipäivänä 22.9. Tilaisuuteen voi osallistua joko paikanpäällä G livelabissa (Puutarhakatu 1, Tampere) tai streamin välityksellä. Etäosallistujille toimitetaan linkki myöhemmin ennen tilaisuutta.

Vierailla on mahdollisuus jäädä lämpiöön keskustelemaan energiansäästökampanjasta ja oman organisaation keinoista jalkauttaa viestejä henkilökunnalle, asiakkaille ja muille sidosryhmille.

Klo 9:00 – 9:15

Ovet auki

Kahvitarjoilu

Klo 9:15 – 9:25

Tervetuloa

Rami Kotilainen, Ekokumppanit Oy

Klo 9:25 – 9:55

Kaikki mukaan energiansäästötalkoisiin

Oras Tynkkynen, vanhempi neuvonantaja, Sitra

Klo 10:00 – 11:00

Energiateko -keskustelu

Seuraamme yhdessä Helsingistä lähetettävää Asiaa energista -studiokeskustelua, jonka juontaa ja toimittaa uutisankkuri Keijo Leppänen.

Miltä näyttää tuleva energiatalvi? Riittääkö sähköä, lämpöä ja polttoaineita koteihin, työhön ja liikenteeseen? Studiossa teollisuusneuvos Juhani Tirkkonen työ- ja elinkeinoministeriöstä ja toimitusjohtaja Jukka Leskelä Energiateollisuus ry:stä.

Millä eväillä Suomi säästää? Energiatehokkuuden keinot ja vaikuttavuus yrityksissä, kunnissa ja kotitalouksissa. Keskustelemassa johtaja Heikki Väisänen Energiavirastosta ja rakennusneuvos Jyrki Kauppinen ympäristöministeriöstä.

Energiankäytön uusi aika: tarjoavatko innovaatiot ja teknologiat apua kotitalouksien energiankäyttöön ja kulutusjoustoon? Kertaus nopeista energiansäästökeinoista ja kulutusjoustosta. Studiossa asiantuntija Päivi Suur-Uski Motivasta ja tutkija Matti Aro VTT:n Älykkäät sähköverkot -tutkimustiimistä. 

Klo 11:00 – 11:30

Keskustelua ja kysymyksiä

Ilmoittautuminen viimeistään tiistaina 20.9.2022.

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä

ekokumppanit_logo_2019_allekirjoitus.png
motiva_logo.png